PPD Zagreb – Barça: Oportunitat per sumar lluny de casa

PPD Zagreb – Barça: Oportunitat per sumar lluny de casa

(20:30h, Esport3) Els blaugranes s’enfronten al conjunt croat, que des d’aquesta setmana està entrenat pel llegendari Veselin Vujovic, amb la intenció de sumar els primers punts a domicili en la fase de grups de la Champions

Amb una derrota i una victòria al caseller de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League, el Barça afronta aquest dissabte el partit de la jornada 3 amb la ferma voluntat de sumar els primers punts fora de casa. El triomf contundent contra el Celje eslovè de la setmana passada al Palau va fer oblidar la desfeta inicial a Hongria, però és necessari sumar també lluny de casa. Contra el PPD Zagreb els blaugranes tenen la primera oportunitat contra un equip que estrenarà novetat a la banqueta. L’equip croat el dirigeix des de fa uns dies Veselin Vujovic, que com a jugador va guiar el Barça a la consecució de la seva primera Copa d’Europa, la temporada 1990/91.

El canvi d’entrenador canvia la manera d’afrontar el partit, ja que el nou tècnic haurà implementat la seva metodologia, i sumarà un plus d’agressivitat als jugadors croats. Així ho explicava Xavi Pascual després de l’últim entrenament previ: “Quan hi ha canvi d’entrenador els equips canvien, i coneixent el Vujovic segur que haurà canviat coses; veurem si ha tingut prou temps”. I és que tant Xavi Pascual com el seu segon, Fernando Barbeito, i el mànager de la secció, David Barrufet, van coincidir amb Vujovic en la seva etapa al Palau. Per tant, coneixen a la perfecció la seva manera de veure l'handbol.

Cindric no viatja

L’equip va viatjar aquest divendres a Croàcia amb la baixa d’última hora de Luka Cindric. El central croat no podrà jugar contra els seus compatriotes a causa d’un procés víric que l’ha deixat a Barcelona. Amb aquesta absència destacada, el Barça es va desplaçar a Zadar, la ciutat que acollirà el partit. I és que l’Arena de Zagreb, on el conjunt local acostuma a jugar els seus partits, està ocupat tot el cap de setmana per un altre esdeveniment. Això ha provocat que el duel d’aquest dissabte es jugui al Dvorana Kresimira Cosica de Zadar, una ciutat a uns 270 km de la capital.

El Barça ha visitat la pista del Zagreb en 10 ocasions en la màxima competició europea i mai hi ha perdut (nou victòries i un empat). La darrera visita a la capital croata va ser fa dues temporades, també en la fase de grups. Aquell dia, el conjunt de Xavi Pascual es va imposar amb claredat per 24-32. Els blaugranes volen mantenir aquesta ratxa en territori croat per sumar els primers punts a domicili després de la imponent victòria al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut