PRÈVIA – L’OK Lliga arriba al Palau Blaugrana!

PRÈVIA – L’OK Lliga arriba al Palau Blaugrana!

(12.30 hores, Barça TV) El Barça torna a casa per sumar els tres primers punts a la competició regular davant un Girona amb la moral ben alta

L’OK Lliga arriba aquest dissabte (12.30 hores, Barça TV i OKliga.tv) al Palau Blaugrana, a la casa del vigent campió. El Barça, que ha convertit en tot un fortí el seu pavelló, té la voluntat de sumar els tres primers punts a la competició regular davant un Girona que arriba líder després d’estrenar-se amb una contundent victòria contra el Reus (5-1). “Tenim moltes ganes de tornar al Palau!”, afirma Edu Castro.

En la primera jornada a La Corunya (2-1) es va posar fi a la històrica ratxa de 52 partits d’OK Lliga sense perdre. “Estem molt orgullosos”. “Si no s’havia fet mai, per alguna raó serà. Costa molt no perdre i ara hem de tornar a començar de zero i ser nosaltres mateixos”. Aquestes són les paraules d’un Edu Castro que promet diversió i espectacle a tothom que vingui al Palau. “Ens hem de divertir a la pista”. “Volem tornar a fer un joc vistós que doni resultats positius”.

Bargalló rep l’alta mèdica

L’equip ha realitzat aquest divendres el darrer entrenament de la setmana amb la bona notícia de l’alta mèdica de Pau Bargalló, ja recuperat de la fractura al polze de la mà esquerra patida en la final de la Lliga Catalana. El darrer MVP de l’OK Lliga ha entrat en la convocatòria per al partit contra un Girona que “sempre ens ha posat les coses molt difícils”.

El darrer exemple és el de l’únic partit de Lliga Catalana al Palau, precisament contra el Girona (3-1). Ignacio Alabart ha destacat que “ens van plantejar un partit molt seriós que no es va decidir fins al final”. El jugador blaugrana també ha recordat que, en la primera jornada contra el Reus, “van demostrar que són un gran equip”. “Són líders i els hem de respectar el màxim”.

“Per dues derrotes no hem de canviar la forma de treballar”

Alabart

Sobre la ratxa de 52 partits sense perdre, Alabart ha reconegut que “vol dir que estem fent un treball bo i que, per dues derrotes, no hem de canviar la forma de treballar”. “Som uns jugadors i un cos tècnic que treballem el màxim cada dia”. “Segur que al final de temporada podrem tenir moltes alegries”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut