La marató de partits comença a A Malata

La marató de partits comença a A Malata

El Barça afronta sis partits en els propers quinze dies amb l’obligació de seguir guanyant per mantenir el liderat

El desplaçament a Ferrol suposa el tret de sortida a una marató de sis partits en quinze dies: tres de Lliga en una setmana (O Parrulo, Aspil i Jaén) i tres de Champions a Lituània (Tyumen, Ayat i Vytis). “El calendari que ve és dur i exigeix màxima concentració per part nostra”, avisa Plaza. El tècnic també reconeix que, si les circumstàncies ho permeten, dosificarà esforços. “Els internacionals acumulen més càrrega de partits i la intenció és que Adolfo, Aicardo i també Juanjo juguin menys minuts en els dos propers partits sempre que sigui possible”, diu el tècnic.

A Malata, un fortí

L'O Parrulo ja va guanyar en la primera jornada ElPozo (3-2) i aspira a repetir la gesta aquest dissabte contra el Barça (18 h, Esport3/LaLigaTV). “Ells són un equip que es fa fort a casa i estem avisats”, diu Plaza. Els gallecs han canviat d’entrenador aquesta temporada. Héctor Souti ha agafat el relleu de Diego Ríos i té una plantilla compensada amb jugadors de qualitat com Adri, Iván Rumbo, Hélder, Rahali i el porter Illi.

Rivillos, novetat

Mario Rivillos és la gran novetat en la convocatòria de Plaza per al partit a Ferrol. En canvi, Arthur queda fora. També són baixa els lesionats Lozano i Esquerdinha.

“Les sensacions són immillorables, hem començat com tothom volia, amb dues victòries contundents en els dos partits que hem jugat fins ara, i l’objectiu és seguir en la mateixa línia i seguir sumant de tres en tres”, diu Boyis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut