Els internacionals s’incorporen al grup

Els internacionals s’incorporen al grup

Adolfo, Aicardo i Juanjo tornen després del doble compromís contra Portugal i l’equip té dos dies per preparar el proper partit a Ferrol amb tots els disponibles

Andreu Plaza recupera els internacionals Adolfo, Juanjo i Aicardo i té només dos dies per preparar el proper partit de Lliga a Ferrol amb tots els jugadors disponibles. Aquesta vegada el virus FIFA ha respectat el Barça i tots els internacionals han tornat en perfecte estat i sense problemes físics, més enllà del lògic cansament per una concentració de cinc dies amb dos exigents partits amistosos a Portugal. Els tres blaugranes han participat activament en els dos partits, amb protagonisme especial per a Adolfo. El colomenc, pitxitxi a la Lliga, continua en estat de gràcia i va marcar un gol en el primer dels dos amistosos que Espanya li ha guanyat a Portugal (1-2 i 0-1).

Partit de màxima exigència a Ferrol

El Barça afronta un partit molt difícil aquest dissabte a la pista d'O Parrulo (18 h, Esport3/LaLiga TV). En els dos partits de Lliga disputats fins ara, el nou O Parrulo d’Héctor Souto ha estat capaç de derrotar ElPozo a Ferrol (3-2), i va perdre per la mínima a Peníscola en l’última jornada (3-2).

El Barça, per la seva banda, es manté líder empatat a sis punts al capdavant de la classificació amb el Movistar Inter i el Còrdova. Els blaugrana, que continuen arrossegant les baixes de Lozano i Esquerdinha, són els màxims golejadors de la competició, amb 11 gols a favor en només dos partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut