Local

FC Barcelona – Juventus (prèvia): Que segueixi l’encant

18.30h, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugrana estrenen la Lliga de Campions al l’Estadi Johan Cruyff amb un partidàs i un 0-2 de renda de l’anada

El setembre gran del Barça Femení continua amb un partidàs corresponent a la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions. L’Estadi Johan Cruyff viurà el primer partit oficial europeu amb la visita del Juventus, que arriba amb el 0-2 advers de l’anada a Itàlia. Un resultat que podria provocar un plantejament menys conservador de les visitants davant d’unes blaugranes que ja han manifestat que no pensen especular.

I és que viuen un autèntic idil·li amb la seva nova llar. El 6-1 de dissabte contra l’Atlètic de Madrid, sumat al 9-1 al Tacón en el debut, han aconseguit enamorar a l’afició. Tot sembla indicar que tornarà a respondre aquesta tarda per ajudar a mantenir viu el somni continental.

Com en el primer partit, els dos equips presentaran baixes destacades. La sancionada María León deixarà el seu lloc a l’eix de la defensa i tampoc hi seran les lesionades Vicky Losada, Pamela Tajonar, Andrea Falcón i Lieke Martens. Per part de la Vecchia Signora, seguirà sense Barbara Bonansea, un dels seus principals referents, ni amb María Alves, no inscrita.

Més notícies aquí