“Hem de seguir amb la proposta valenta”

“Hem de seguir amb la proposta valenta”

L’entrenador Lluís Cortés i la capitana Marta Torrejón, decidits a no especular amb el 0-2 de l’anada contra el Juventus

Dimecres, a les 18.30h, el Barça rebrà el Juventus a l’Estadi Johan Cruyff, en la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions amb una renda del 0-2 aconseguida a l’anada a Itàlia. L’entrenador Lluís Cortés i Marta Torrejón, una de les capitanes, han comparegut aquest dilluns en roda de premsa a la Ciutat Esportiva. Han coincidit en rebaixar l’eufòria després del 6-1 a l’Atlètic de Madrid i han destacat el potencial de la Vecchia Signora.

Les frases de Lluís Cortés

“Canviar la nostra manera de fer o plantejament seria equivocar-nos. Tenim un estil definit, una manera de jugar, d’afrontar els partits i crec que hem de seguir amb la proposta valenta”

“El que més domina i el que està fent el Juventus és similar al que vam veure a l’anada. Defensar amb les línies molt juntes, buscar transicions i fer mal a pilota aturada”.

“Estem entrenant més i millor, i això s’està notant a nivell físic. Estem començant a recollir els fruits”.

Les frases de Marta Torrejón

“Tenim clar que hem d’estar sòlides en defensa i aprofitar els espais que ens puguin deixar”.

“Hem de tenir paciència, el temps corre al nostre favor”.

“Sempre hi ha ganes de Champions, la il·lusió és màxima. Hem de sortir com contra l’Atlético, com hauríem de sortir sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut