Noves accions dirigides als socis a l’Estadi Johan Cruyff

Noves accions dirigides als socis a l’Estadi Johan Cruyff

Funcionament de la Llotja Oberta, fotografia dels més joves amb les jugadores o sortir amb elles sobre la gespa, noves accions dels partits del Barça Femení

Amb l’entrada en funcionament de l’Estadi Johan Cruyff com a seu dels partits de l’equip femení del FC Barcelona, s’ha desenvolupat una sèrie d’accions dirigides als socis amb la finalitat de donar a conèixer aquesta nova instal·lació i apropar el futbol femení a la nostra massa social.

El primer partit del FC Barcelona a la lliga Primera Iberdrola va ser contra l’equip madrileny del Tacón en un enfrontament on es va poder viure la primera gran golejada de la temporada, amb una victòria blaugrana per 9-1.

En aquest partit ja es van desenvolupar dues accions amb els socis de protagonistes. D’una banda, com a obsequi d’aniversari per joves socis que complien anys el dia del partit o en dies propers, un grup d'ells van tenir l’oportunitat de sortir al terreny de joc de la mà de les jugadores del primer equip del Barça i poder acompanyar-les en el moment de saludar els assistents des del mig del camp.

També en aquests dos primers partits que ha acollit la nova instal·lació de la Ciutat Esportiva, va començar a funcionar la Llotja Oberta de l’Estadi Johan Cruyff, que oferirà a aquells socis que ho han sol·licitat, l’oportunitat de poder presenciar al llarg de la temporada un partit de l’equip femení des de la Llotja de l’Estadi. En els partits contra el Tacón i l’Atlético ja van venir a la Llotja els primers socis dels més de 1.000 que van fer la sol·licitud per aquesta temporada

Foto dels més joves amb les jugadores

En el segon partit de lliga davant l’Atlético, a més de la Llotja Oberta es va sumar també l’acció dirigida als nens i nenes socis que vulguin fer-se una fotografia amb l’equip titular de cada partit.

Aquest va ser el primer partit en el que el primer grup de joves que han fet la seva sol·licitud van poder fotografiar-se amb les jugadores que van saltar al camp per disputar aquest partit que van guanyar per 6-1.

Aquesta acció s’anirà efectuant en diferents partits de la temporada, segons la demanda dels socis. Aquells joves entre 4 i 12 anys que vulguin fotografiar-se amb les nostres jugadores poden fer la seva sol·licitud a través del següent enllaç.

36050
at.madrid llotja
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut