Sense internacionals espanyols i amb la novetat de Cerón

Sense internacionals espanyols i amb la novetat de Cerón

El campió d’Europa sub19 i el porter Óscar de la Faya cobreixen les absències de Juanjo, Adolfo i Aicardo

El recent campió d’Europa sub19 Alejandro Cerón, jugador del filial i que juga al Barça des de la categoria Aleví, ha estat la gran novetat en la primera sessió d’entrenament setmanal que serveix per començar a preparar el partit de dissabte a les 18h a Ferrol contra O Parrulo. Per contra, Andreu Plaza no podrà comptar fins dijous amb tres internacionals: Juanjo, Adolfo i Aicardo, que estan concentrats amb Espanya per un doble compromís amistós contra Portugal.

Cerón, tota la vida al Barça

Alejandro Cerón té 19 anys i va entrar al Club en categoria Aleví, quan tenia 10 anys. Cerón ha estat un dels puntuals de la Selecció Espanyola sub 19 que s’acaba de proclamar campiona d’Europa a Letònia amb la participació de tres blaugranes més: Bernat Povill, David Peña i Nicolás Marrón.

Cerón juga d’ala tanca esquerrà i és un dels jugadors del planter amb més projecció. És nascut a Barcelona i també ha defensat la samarreta de Les Corts-UBAE en els dos primers anys de categoria Juvenil, en un breu parèntesi en la seva llarga trajectòria com a blaugrana. Aquesta temporada Cerón ha fet el salt a categoria sènior i juga al Barça B de Xavi Closas. En el primer partit de lliga ja va marcar un gol en la victòria del filial a la pista de ElPozo Ciudad de Murcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut