El femení empata davant el Complutense i el masculí es complica les coses

El Barça Hockey Herba femení ha començat la Lliga amb un empat que no ha satisfet gaire (1-1), mentre que el masculí ha caigut per 4-2 al camp de l’Egara

Cap de setmana agredolç per al Barça Hockey Herba. El diumenge ha arrencat amb el partit de la Lliga Catalana masculina en el qual el Barça ha visitat el camp de l’Egara. Els blaugranes han començat molt bé el partit, avançant-se en el primer període amb el gol de Camil Papa (0-1).

El conjunt català ha fet un partit molt més seriós en defensa que la jornada passada, però avui ha tingut més problemes per trobar porteria.

Els locals han pogut igualar el partit a dos minuts per al final del segon període, en una acció de contraatac en la qual la defensa blaugrana s’ha adormit.

A la represa, l’Egara ha sortit molt més intens al terreny de joc i l’aspecte físic ha estat determinant perquè els de Terrassa aprofitessin les petites errades del Barça per situar-se 4-1 al marcador.

En l’última acció del partit, el conjunt d’Oriol Torras ha pogut anotar el 4-2 definitiu després de transformar un penal córner.

Ara el Barça es queda en cinquena posició, amb tres punts empatat amb l’Atlètic Terrassa (amb qui té l’average perdut) a falta de dues jornades per al final de la fase regular.

Primer punt de la temporada

La part positiva del cap de setmana ha estat el punt que el conjunt d’Adrián Wilches ha sumat en l’estrena a la Primera Divisió femenina. Les blaugranes s’han pogut avançar abans del descans, en un partit que tenien controlat.

Després del pas pels vestidors, a les blaugranes els ha faltat poder arribar amb claredat a la vint-i-dos del Complutense i amb el pas dels minuts les visitants han anat creixent.

En l’últim període, el Barça femení ha acabat encaixant el gol que deixava el marcador en l’1-1 definitiu.