Remunten i són líders

Remunten i són líders

El Barça Rugby encadena la segona victòria consecutiva després de remuntar un partit complicat davant el Bathco Rugby Club

Important victòria la del Barça Rugby en la seva visita a San Román. Els blaugranes han hagut de capgirar un marcador que se'ls havia posat en contra en el primer temps. El Bathco Rugby Club havia complicat les coses amb dues marques transformades que el Barça només ha pogut respondre mitjançant la cama de Bautista Güemes.

Al final del primer temps, els blaugranes arribaven amb un desavantatge de cinc punts (14-9). 

Reacció de líder

Després del pas pels vestidors el conjunt sota les ordres de Sergi Guerrero ha fet una passa endavant. Els blaugranes han premut l’accelerador en atac per començar a perforar la defensa local. 

Martín García (per partida doble), Dan Isaack i Franco Velarde han anotat quatre marques que, sumades a les tres transformacions de Güemes, han portat al Barça fins als 33 punts.

Tot i que el Bathco Rugby ha acabat anotant una marca en l’última acció de partit (28-33), els blaugranes ja no han deixat escapar la victòria.

Líders gràcies a l’aportació ofensiva

Aquesta és la segona ocasió que el Barça comença la temporada encadenant victòries des del seu retorn a Divisió d’Honor. A més, amb aquests quatre punts els blaugranes es situen líders empatats amb Cisneros i Santboiana que també han guanyat els seus dos primers compromisos.

El Barça però, es situa en primera posició, doncs és el conjunt que té una millor diferència de punts (+7), gràcies a les 8 marques que ha anotat (4 davant el Salvador i 4 davant el Santander).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut