Local

S’estrenen amb victòria

Un Barça poc rodat supera al Majadahonda en la primera jornada de lliga

La setmana d’entrenaments va ser suficient perquè el Barça Hockey Gel superés al Majadahonda en l’estrena de la temporada 2019/2020. Els blaugranes van imposar-se per un ajustat 4-2 en un enfrontament molt igualat, especialment en els dos primers períodes.

Remuntada del Barça

El conjunt de Marcus Fajardo va haver de remar contracorrent per acabar fent-se amb les victòries. L’equip va notar la falta de minuts, especialment en atac on el Barça encara ha de trobar els automatismes necessaris per generar ocasions clares de gol.

Tot i que els blaugranes es van avançar en el minut 3 de partit amb el gol d’Alejandro Carbonell, els madrilenys van poder capgirar el marcador amb dues dianes superat l’equador del primer període.

El Barça patia en defensa, mentre que en atac li faltava paciència al conjunt de Fajardo. Al final del primer temps eren els visitants els que dominaven en el marcador (1-2).

L’empat arribaria a les acaballes del segon període en una acció de superioritat blaugrana. Després de moure la pastilla amb paciència, un xut d’Ubieto situava les taules a l’electrònic (2-2).

El Barça va millorar en l’últim temps. Les presses en atac van desaparèixer i els blaugranes van passar a tenir el control del partit. Instal·lats en la zona d’atac, els homes de Marcus Fajardo va tenir un gran nombre d’ocasions per trencar l’empat. No va ser fins a cinc minuts del final que Eloi Sin anotava el tercer gol del Barça (3-2).

Els blaugranes acabarien anotant el quart a porteria buida per sumar la primera victòria de la temporada.

Tres punts i tres debuts

La victòria final per 3-2 situa al Barça en segona posició empatat amb el Txuri Urdin amb tres punts. La pròxima setmana, els blaugranes rebran al conjunt basc en un duel que es disputarà al Palau de Gel.

També cal destacar que dissabte van debutar les tres noves incorporacions del Barça: Sho Sarusawa, Bradley Nolan i Nils Edström.