Barça – Atlètic de Madrid (prèvia): El nostre moment

Barça – Atlètic de Madrid (prèvia): El nostre moment

16.00h: L’Estadi Johan Cruyff, amb entrades exhaurides des de fa dies, acull el partidàs de la Primera Iberdrola

Barça i Atlètic de Madrid, cara a cara per primer cop a la temporada. Els dos competidors de les tres últimes Lligues se citen aquest dissabte a la tarda en un Estadi Johan Cruyff amb totes les entrades exhaurides des del dimarts. Ningú es vol perdre el partidàs de la Primera Iberdrola. Malgrat l’empat en la jornada anterior a Vallecas, les bones sensacions transmeses fins ara per les barcelonistes conviden a l’optimisme, a quatre dies de la tornada amb el Juventus.

Els precedents més recents també són esperançadors per a les locals. I és que a la temporada passada van vèncer els seus dos Clàssics de Lliga, per 2-1 i 0-2. Ara bé, l’Atlètic de Madrid va ser capaç de vèncer les altres 28 jornades, fet que el va coronar. Aquest curs, les de Sánchez Vera han començat mantenint la ratxa triomfal en els dos primers partits. Un colós, al qual el Barça s'enfrontarà amb les baixes de Martens, Losada, Pamela Tajonar i Falcón.

Serà la primera vegada que Jenni Hermoso es vegi les cares amb el seu exequip. Alhora, Toni Duggan tornarà a la que va ser la seva casa les dues últimes campanyes. Són alguns dels al·licients d’un duel estel·lar.

La frase de Lluís Cortés

“És molt aviat, queda moltíssim. Vaig dir que no serà una Lliga de 90 punts, serà més igualada”.

La frase de María León

“Si has d’escollir un rival és l’Atlètic de Madrid. Ens hi hem jugat les últimes Lligues i és doblement especial”.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut