Ignacio Alabart i Helder Nunes: “El millor comença ara!”

Ignacio Alabart i Helder Nunes: “El millor comença ara!”

Els dos jugadors del Barça analitzen la nova edició de l’OK Lliga en un reportatge amb Barça TV

Comença una nova edició de l’OK Lliga que  presenta la novetat del play-off. La primera cita de la fase regular és un Liceo-Barça a la Corunya, sempre especial pel gallec Ignacio Alabart i que també suposarà el debut d’Helder Nunes a la competició estatal. Tot jugant una partida de bitlles, ambdós jugadors han analitzat la competició troncal de la temporada en un reportatge amb Barça TV i fcbarcelona.cat: “Ara comença el millor!”

Alabart jugarà la seva tercera temporada com a jugador del primer equip blaugrana i afronta el fet de competir a la seva ciutat natal com “una oportunitat de jugar davant la meva família i els amics”. “La forma d’oblidar el que va passar a la Supercopa és guanyar a La Corunya”. El jove format al Compañía de Maria i a La Masia destaca que el retornat play-off és “un al·licient més”. “Un canvi de format que no he pogut viure i que il·lusiona a tots els equips”.

Debut d’Helder Nunes a l’OK Lliga

Helder Nunes tampoc ha viscut mai, com a jugador, una competició decidida en format play-off. “Seran partits molt bonics de jugar, per a tots els esportistes i també per als aficionats”. El portuguès s’estrenarà a Riazor en un partit d’OK Lliga i recorda que l’equip dóna molta importància a la fase regular de 14 equips. “Volem guanyar cada dissabte”. “Entrenem per guanyar i és amb aquest pensament que ho comencem tot!”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut