L’OK Lliga del retornat play-off comença a Riazor

L’OK Lliga del retornat play-off comença a Riazor

El Barça inicia la fase regular d’una competició que torna al format d’eliminatòries finals onze temporades després

Amb l’alegria de la Lliga Catalana i la desfeta a la Supercopa d’Espanya, el Barça d’hoquei patins inicia la defensa del principal objectiu de la temporada: l’OK Lliga. El conjunt blaugrana donarà el tret de sortida a la competició amb un clàssic a Riazor contra un Liceo, aquest divendres (20.30 hores, Esport3, TVG i OK Liga TV). La situació és pràcticament la mateixa a la de la primera jornada del curs passat, amb la principal diferència que s’ha recuperat el play-off. 

L’OK Lliga es decidirà després de la fase regular. Però segons Edu Castro, això no resta importància a un duel que es jugarà “en una de les pistes més complicades de l’OK Lliga”. Tot que el Liceo “està en construcció”, Castro ha alertat dels perills d’un equip que tindrà el plus de jugar davant la seva afició. “És un clàssic i jugar a la Corunya és especial per l’ambient que s'hi viu”.

Sobre l’OK Lliga, el tècnic blaugrana ha destacat que “és la competició troncal” i que, després de caure a la Supercopa, “hem de tornar a ser nosaltres mateixos, refer-se de la derrota per tenir bones sensacions i aconseguir un bon resultat”.

“Començar a Riazor és una bona oportunitat per reaccionar”

João Rodrigues

L’equip ha entrenat aquest dijous i després ha viatjat amb avió fins a la Corunya, amb la baixa de Pau Bargalló coberta pel jove Marc González. En l’expedició també hi havia João Rodrigues, qui inicia la seva segona OK Lliga a Riazor amb l’objectiu d’aconseguir la victòria en “un partit molt competitiu però bonic de jugar”.

“Sabem que serà molt difícil però estem preparats”, ha afirmat el davanter portuguès, tot subratllat que el fet de jugar a la Corunya “és una oportunitat per reaccionar” després de la Supercopa i “començar bé l’OK Lliga, que és el principal objectiu de la temporada”.

Un Liceo renovat amb joventut i il·lusió

El Liceo es presenta aquest divendres davant la seva afició amb fins a sis cares noves: el porter Carles Grau (Porto i amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana), el seu germà Marc Grau (Noia Freixenet), els bessons francesos Roberto i Bruno Di Benedetto (Lleida) i els argentins Maxi Oruste (Lleida) i Franco Platero (Forte dei Marmi). Tots ells, més el nou capità Dava Torres, el porter Martín Rodríguez i els argentins Fabri Ciocale i Facu Bridge formen un grup jove i amb molta qualitat que intentarà donar la primera alegria a la seva afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut