Barça - Bada Huesca: Triomf incontestable al Palau (49-26)

Els blaugrana s’han retrobat amb la victòria i segueixen invictes a l'ASOBAL després de les tres primeres jornades

Efecte balsàmic al Palau Blaugrana. Davant el Bada Huesca, el Barça s’ha retrobat amb la victòria (49-26). D’aquesta manera, els barcelonistes segueixen invictes en l’ASOBAL: tres jornades tres victòries. Amb dianes de tota mena i recursos, els extrems Victor Tomàs, amb set gols, i Alex Pascual, amb sis, han estat els màxims artillers d’aquest còmode partit per als de Pascual.

Construeixen el triomf en el primer període

Concentració màxima des del primer minut. En conseqüència, s’ha presenciat intensitat blaugrana en tots els racons del Palau. Els de Xavi Pascual han mossegat tant en atac com en defensa. En la parcel·la defensiva els culers han pressionat per a forçar les 12 pèrdues dels locals en la primera part. Una energia que ha tapiat la porteria de Moller, que solament ha recollit 12 llançaments de joc al fons de la xarxa -altres tres els ha rebut Pérez de Vargas des dels 11 metres-. En l’apartat ofensiu, els barcelonistes, liderats pel canell de l’extrem Alex Pascual, s’han elevat fins als 25 gols.

No abaixen el ritme

El Palau Blaugrana és inexpugnable. I així ho han continuat demostrant els de Xavi Pascual en la segona meitat. Per tant, la tònica no ha virat i l’electrònic s’ha anat eixamplant. Els aragonesos no han tingut cap oportunitat d’endinsar-se al matx d’aquesta tercera jornada. Perquè els culers han demostrat concentració de principi a fi.

En aquests següents 25 minuts, els gols culers han seguit venint, majoritàriament des dels extrems. Alex Pascual i Victor Tomás han mantingut el seu ritme. Un extrem que també ha vist l’electricitat del jugador del filial Mamadou  Però les dianes dels de Xavi Pascual han reflectit una infinitat de recursos. Efectius tant en atac estàtic com en contraatac i des de totes les zones de la pista. Un parquet inexpugnable i balsàmic per al Barça. Ara el següent els blaugranes ja tenen al cap el següent partit al Palau. L’estrena de la Champions a casa contra el Celje Pivovarna.

Fitxa del partit

Barça, 49
Bada Huesca, 26

Barça: Moller (-), Victor Tomás (7), Entrerrios (5), Andersson (5), Serdio (5), Dika Mem (2) i Alex Pascual (6) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Lamine (3), Dolenec (3), Cindric (5), Pálmarsson (2), Fabregas (5), Petrus (-), Ariño (-) i Sorhaindo (-)
Bada Huesca: Jorge Gómez (-), Broto (-), Val (2), Camas (5), Adrià (4), Ostojic (2), Mota (1) i García (2) -set inicial- Arguillas, Lite (-), Benites (2), Pérez (3), Fuentes (3), Nieto (-) i Del Valle (1).

Parcials: 4-2; 8-5; 14-6; 18-8; 23-11; 25-15 // 27-16; 32-17; 36-22; 39-24; 44-25; 49-26

Àrbitres: Rafael García i Alberto Rodríguez.