Delaney: “Vinc al Barça per ajudar als meus companys i guanyar títols”

Delaney: “Vinc al Barça per ajudar als meus companys i guanyar títols”

La darrera incorporació del Barça de bàsquet s’ha mostrat molt “content d’estar en aquest Club i al costat de jugadors amb un gran talent”

“Estic molt content d’estar aquí i vinc per ajudar als meus companys i a guanyar títols”, ha manifestat Malcolm Delaney en la roda de premsa de presentació com a nou jugador del Barça de bàsquet. A més, el nou base culer ha afirmat “arribar en el moment perfecte en una entitat que fa temps s’interessava en la meva incorporació”. “Fa tres anys el meu objectiu era jugar davant la meva família a l’NBA i ara considero que arribo al Barça en el moment perfecte”, ha afegit Delaney.

Delaney també s’ha referit al seu moment actual: “Sóc un jugador més madur i sóc millor de fa un temps. Estic més experimentat i a la Xina vaig recuperar la confiança que tenia quan jugava a Europa”. Finalment, també s’ha referit a la importància de Pesic per a ell. “És un entrenador que conec i entenc perquè he estat amb ell. Sempre és més fàcil quan estàs familiaritat amb l’entrenador i hi estàs còmode”, ha explicat el '23' blaugrana.

La firma del contracte de Delaney a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana - VÍCTOR SALGADO

Joan Bladé: “Delaney és un jugador amb molta experiència”

El directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, ha destacat que “es tracta d’un jugador amb molta experiència i a qui el tècnic coneix perfectament. A més, la posició de base és molt important per a nosaltres”.

Per la seva banda, el general mànager del Barça de bàsquet, Nacho Rodríguez, ha volgut enviar un missatge d’ànim a Thomas Heurtel: “Li desitgem una bona recuperació i que pugui tornar al seu millor nivell”. A més, Nacho s’ha referit a la profunditat de la plantilla: “Tenim una plantilla de 15 jugadors però hi ha molts partits i podrien haver-hi lesions o descansos. Tenim totes les posicions ben cobertes i serà decisió de l’entrenador. Desitgem que hi hagi poques lesions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut