Borussia Dortmund – Juvenil A (prèvia): A signar un bon debut a Europa

Borussia Dortmund – Juvenil A (prèvia): A signar un bon debut a Europa

16.00 h, #Vamos / Movistar Liga de Campeones: L’equip de Víctor Valdés busca la primera victòria a la UEFA Youth League 2019/20 davant d’un dels rivals més forts del Grup F

El repte no es fàcil. El Juvenil A de Víctor Valdés debuta avui a la UEFA Youth League 2019/20 al camp del Borussia Dortmund, un dels rivals més forts del Grup F que completen l’Inter i l’Slavia de Praga. El partit es disputa a les 16.00 hores al Dortmund Brackel Training Ground i es podrà seguir en directe per Movistar Liga de Campeones i per #Vamos.

El Barça, doble campió de la competició i semifinalista de la passada edició, només s’ha enfrontat una vegada contra el Borussia Dortmund a la UEFA Youth League. Va ser a l’eliminatòria de vuitens de final de la temporada 2016/17 disputada a partit únic al Miniestadi. El Barça es va imposar per 4-1 amb gols de Carles Pérez, Abel Ruiz, Lee i Mboula. El Borussia Dortmund no va superar la temporada passada la fase de grups, on va quedar últim per darrera de l’Atlètic de Madrid, Mònaco i Club Brugge. El Barça, per la seva part, comença la nova temporada de la UEFA Youth League amb la il·lusió d’arribar per quart any consecutiu a la final four de Nyon.

Víctor Valdés té les baixes per aquest partit d’Ansu, amb el primer equip, Ilaix i José Martínez, convocats per la Selecció Espanyola Sub18 per jugar dos partits amistosos a Qatar, i dels lesionats Antonio Sola, Josep Jaume i Álex Sala. La llista de convocats la formen: Arnau Tenas, Pol, Ramon Vila, Adrià, Balde, Antonio Jesús, Konrad, Gerard, Zacarías, Igor, Nico, Jaume Jardí, Nils, Mika, Álex Rico, Rosanas, Álvaro Sanz, Arnau Sola, Soldevila i Jandro, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut