Barça – Bada Huesca: Tornar a casa, la millor medicina

Barça – Bada Huesca: Tornar a casa, la millor medicina

(19:00 hores, Esport3) Després de la primera derrota de la temporada, els blaugranes afronten el primer dels dos partits d’aquesta setmana al Palau Blaugrana contra un conjunt aragonès que acumula dues derrotes

Aquest dimarts torna la Lliga Asobal al Palau Blaugrana amb un Barça – Bada Huesca corresponent a la jornada 3. Els blaugranes tornen a competir després de la derrota del dissabte passat en l’estrena de la Lliga de Campions a Szeged, i es tornen a centrar en la competició domèstica.

El conjunt de Xavi Pascual acumula dues victòries en les dues primers jornades (contra l’Helvetia Anaitasuna i el Bidasoa Irún), tot el contrari que el seu rival en la tercera jornada. I és que el Bada Huesca encara no suma cap punt, després de les derrotes contra el Liberbank Cantabria Sinfín i l’Abanca Ademar León. Els aragonesos buscaran sumar els primers punts, però els blaugranes volen mantenir la imbatibilitat al Palau abans de l’estrena de la Champions a casa contra el Celje Pivovarna.

“Ens hem de centrar en els nostres deures”

L’equip ha completat aquest dilluns l’únic entrenament previ al duel del Palau, i en acabar la sessió Raúl Entrerríos ha valorat com s’afronta el partit contra el conjunt aragonès, fent referència també a la derrota a Szeged: “És una derrota que fa mal perquè sempre volem començar amb bon peu, i més contra un rival tan important com el Pick Szeged. Sabem que hem de seguir treballant per millorar en tots els nivells del joc”. El central blaugrana, en aquest sentit, ha afegit que cal girar full: “L’esport et dóna oportunitats immediates per refer-te. Ara tenim un partit de Lliga i hi hem de pensar. Hem de mirar endavant per millorar, començant pel partit contra l’Osca.

Sobre el partit contra l’Osca, el segon capità blaugrana explicava: “Ha de ser un partit que tinguem controlat des de l’inici. Sabem el que significa jugar al Palau en Lliga, i ens hem de centrar en els nostres deures, que són seguir creixent com a equip”. Tot i tenir un nou partit de Lliga de Campions d’aquí a pocs dies, Entrerríos ha advertit que no cal mirar més enllà: “És important centrar-se en cada rival que tenim per davant. És clar que tenim objectius importants en el futur, però hem de pensar en el dia a dia”.

El partit, que es disputarà a les 19 hores al Palau Blaugrana, també es podrà seguir en directe a Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut