Local

Barça B- Prat: Cruel final en un gran partit del filial (2-2)

Dos grans gols d’Álex Collado i Riqui Puig no són suficients per doblegar el conjunt potablava

Dos gols des de la frontal de l’àrea, el primer d’Álex Collado i el segon de Riqui Puig no han estat suficients per sumar la primera victòria a l’Estadi Johan Cruyff. Arjona a les acaballes del primer temps i Guzmán en el minut 85 han estat els autors dels gols del Prat. El Barça B, per tant, ha sumat el segon empat de la temporada i tanca la jornada 4 amb cinc punts.

Després d’un inici de partit marcat per la igualtat i les poques ocasions, els gols han acabat arribant a les acaballes del primer temps. Álex Collado ha pogut obrir la llauna, però el seu xut l’ha salvat Dani Argilaga sobre la línia de gol. En l’acció següent, després d’una magistral acció individual de Riqui Puig, el mateix Collado s’ha desfet de dos defensors i, amb una canonada des de la frontal, ha enviat la pilota a l’escaire dreta per anotar l’1-0. Sis minuts després, Arjona ha pescat una pilota morta a l’interior de l’àrea i ha situat l’empat a un a l’Estadi Johan Cruyff.

Estrena de Riqui Puig com a golejador amb el filial

Riqui Puig ha aconseguit trencar la monotonia del duel amb un xut imparable des de la frontal de l’àrea. El de Matadepera ha rebut una pilota de Kike Saverio des de l’esquerra i, després de posar-se-la bé, ha enviat l’esfèrica a l’escaire d’Andrés. D’aquesta manera, Riqui ha sumat el seu primer gol com a jugador del Barça B. Malgrat això, els de Garcia Pimienta no han pogut sumar els tres punts, perquè Guzmán ha marcat de cap el definitiu 2-2 a falta de cinc minuts per al final.

Barça B: 2

Prat: 2

Barça B: Sergi Puig, Cuenca, Guillem (Morer, min 71), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio (Marqués, min 87), Hiroki (Reis, min 62), R. Araujo i Akieme.

Prat: Andrés, Ricarte, Cárdenas, Putxi, Pla, Guiu, Arjona (Oribe, min 65), Chabboura (Raillo, min 68), Dani Argilaga, Guzmán i Salva (Toni, min 85).

Gols: 1-0, Álex Collado (min 37); 1-1, Arjona (min 43); 2-1, Riqui Puig (min 77); Guzmán (min 85).

Àrbitre: Godia Solé ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Araujo i els visitants Guzmán i Oribe.