MOL Pick-Szeged – Barça: La Champions torna a aixecar el teló

MOL Pick-Szeged – Barça: La Champions torna a aixecar el teló

(17:30 hores, Esport3) L’equip de Xavi Pascual s’estrena a la màxima competició continental a la pista del conjunt hongarès amb la voluntat d'arrencar de la millor manera possible una fase de grups molt exigent

Arriba l’hora de la EHF VELUX Champions League per al Barça de Xavi Pascual. El conjunt blaugrana inaugura aquest dissabte (17:30 hores, Esport3) una nova edició de la màxima competició europea, i ho fa amb un desplaçament d’allò més complicat a la pista del MOL Pick-Szeged. L’equip hongarès dirigit per l’espanyol Juan Carlos Pastor és el primer escull per a un Barça que, de nou, buscarà fer el seu camí fins arribar a la Final Four de Colònia.

El camí cap al Lanxess Arena serà llarg, i començar bé a domicili pot ser molt important. Així ho destacaven tant Xavi Pascual com Thiagus Petrus després de l’últim entrenament previ al partit. El Barça, que va aconseguir una important victòria a la Lliga a la pista del Bidasoa Irún (23-26), es va entrenar dijous i divendres a Sant Sebastià abans de viatjar a terres hongareses. En acabar la darrera sessió, el tècnic blaugrana destacava que el Pick-Szeged els obligarà a estar “en un estat de concentració màxim”, perquè es tracta d’un equip “que està molt bé físicament i que sempre comença molt bé les temporades”.

La importància de començar bé

Serà un partit especial per a Thiagus Petrus, que torna a Szeged després d’haver-hi jugat durant tres anys abans de signar pel Barça. El brasiler va afirmar que el Pick-Szeged “lluitarà per ser primer de grup”, i que una victòria “donaria molta empenta”. Sobre el seu retorn, el ‘22’ del Barça va explicar: “Serà especial tornar-hi, però quan comenci el partit se’m oblidarà i ho donaré tot per guanyar”.

El Pick-Szeged, a banda d’estar dirigit per l’espanyol Juan Carlos Pastor, compta amb jugadors molt contrastats i experimentats, com Joan Cañellas (que va passar pels equips formatius del Barça) o Jorge Maqueda. Culers i hongaresos s’han enfrontat en un total de 14 ocasions a la Lliga de Campions i dues més a la Recopa d’Europa, amb un balanç total de 13 victòries i tres derrotes per al Barça. Tot i així, l’última visita a Szeged dels blaugranes va acabar amb desfeta. Fa dues temporades, els homes de Xavi Pascual van caure per 31-28, un record que posa en alerta a l’equip de cara al partit d’aquest dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut