Local

2x1 per als socis al Halloween’19 de PortAventura World

Cada soci pot obtenir una entrada gratuïta per la compra d’una entrada d’adult al presentar el seu carnet del Barça a les taquilles per gaudir d’un Halloween terroríficament divertit.

Del 21 de setembre al 17 de novembre, l’esperit de Halloween envairà novament cada racó de PortAventura World amb sorpreses terrorífiques i divertides, a més de nous espectacles que embruixaran grans i petits.

Tot aquell que s’acosti a PortAventura World entre aquests dies, descobrirà per què tothom parla dels passatges del terror Rec Experience, Apocalipsis Maya i la gran novetat d’aquest 2019, La Isla Maldita, i els seus 900 metres de recorregut, amb 94 actors disposats a proporcionar una experiència esglaiadora.

A més, PortAventura World ha preparat un Halloween ideal també per als infants, ja que podran cantar i ballar amb Ya es Halloween en SésamoAventura o Halloween Family Festival.   

Carnet de soci a les taquilles

Els socis del FC Barcelona que en el moment de comprar una entrada d'adult presentin el seu carnet de soci a les taquilles de PortAventura Park obtindran una entrada gratuïta per al mateix dia que visitin el parc i una sola vegada per dia. La promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. 

Un cop acabat el Halloween’19, la promoció 2x1 a PortAventura Park continuarà vigent fins al 06/01/20, segons el calendari i els horaris d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. 

Es recomana la consulta del calendari i horaris del parc: www.portaventuraworld.com/ca/horaris-calendari

No s’acceptarà targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Més notícies aquí