Europa s’imposa al “The Match”

Europa s’imposa al “The Match”

Ezzaydouni, Lara i Bestué van ser quarts en els 3.000m obstacles i el relleu femení, respectivament, i Santos va ser sisè en la longitud

Victòria d’Europa en la primera edició de la nova competició que enfronta el vell continent i els Estats Units. El conjunt europeu es va imposar amb 724,5 punts, pels 601,5 punts que van aconseguir els nord-americans.

Tretze punts blaugranes

Els quatre blaugranes que participaven amb l’equip europeu (Cristina Lara, Jaël Bestué, Ibrahim Ezzaydouni i Héctor Santos) van aportar un total de tretze punts repartits en tres proves: dos quarts llocs (el relleu femení i els 3.000 metres obstacles masculins) i un sisè lloc (longitud masculina). 

Cristina Lara i Jaël Bestué -que formaven part del relleu espanyol, seleccionat com el segon equip que aportava Europa a aquesta prova- van acabar quartes amb un temps de 44,37 segons.

Pel que fa a Ibrahim Ezzaydouni va signar un temps de 8 minuts 34 segons i 55 centèssimes en els 3.000 metres obstacles per acabar sent quart (cinc punts per a Europa), mentre que Héctor Santos, amb un millor salt de 7,85 metres, va ser sisè i va aportar 3 punts a l’equip taronja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut