La final s'escapa

La final s'escapa

El Barça empata amb el Línia 22 i queda fora de la final de la Lliga Catalana després de la victòria del Castelldefels

 El conjunt femení d’hockey herba no disputarà la final de la Lliga Catalana. L’empat davant el Línia 22 en l’última jornada ha relegat a les blaugranes a lluitar pel bronze després de finalitzar la fase de grups en tercera posició.

El Castelldefels priva al Barça de la final

Barça i Castelldefels es jugaven l’últim bitllet per la final de dissabte, en una jornada unificada de màxima tensió. Tots dos conjunts arribaven amb un empat tècnic a la classificació després que tots dos sumessin 4 punts en les dues primeres jornades i haguessin empatat 0-0 en el duel directe. Així i tot, les blaugranes comptaven amb un petit avantatge pel nombre de gols anotats (3 per part del Barça, un per part del Castelldefels), i per això en tenien prou amb igualar el resultat del CD Terrassa – Castelldefels.

El Barça, que s’enfrontava al Línia 22 (líder amb 9 punts), va ser el primer equip dels quatre en avançar-se. Al primer minut del segon període Martina Cornet posava el 0-1 a l’electrònic i encarrilava el pas de les blaugranes cap a la final. 

El Castelldefels -al qual ja no li valia un sol gol- també  s’avançava en el primer minut del segon temps, un resultat que encara li valia a les blaugranes. 

El marcador no es va moure abans del descans al camp del Línia 22, però sí que ho va fer al del CD Terrassa després que el Castelldefels situés el 0-2 a l’electrònic. 

Amb aquests marcadors, el Barça necessitava un segon gol per acabar com a segones de grup i ser a la final de dissabte, però, un strock transformat per Ona Chueca al minut 4 de l’últim quart complicava les coses per al Barça que ja no depenia d’ell mateix.

Cap dels dos marcadors es va tornar a moure i les blaugranes quedaven fora de la final després de finalitzar la fase de grups amb 5 punts (una victòria, un empat i una derrota).

Lluitant pel bronze

Ara el Barça haurà de guanyar-se el tercer graó del podi. Per aconseguir-ho haurà de superar a l’Atlètic Terrassa, conjunt que va vèncer a les blaugranes en el partit de la lligueta (1-2).

L’enfrontament pel tercer i quart lloc es jugarà dissabte, a les 11h, a Les Pedritxes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut