La pluja i el Polo poden amb el Barça

La pluja i el Polo poden amb el Barça

Els blaugranes cauen per 3-2 en el primer partit amistós de la pretemporada en un duel passat per aigua

L’estrena del nou conjunt d’Oriol Torras va estar marcada per la pluja i per les set cares noves que l’equip incorpora. Els blaugranes visitaven el Reial Club de Polo de Barcelona en un partit amistós de preparació per a la Lliga Catalana que començarà aquest diumenge al camp del CD Terrassa. 

Sumar minuts

El Barça va començar a caminar amb molts canvis sobre el terreny de joc. No només els noms canviaven sinó que també ho feia la forma d’atacar i de defensar. Els d’Oriol Torras van passar de la defensa individual de l’any passat, asfixiant en molt moments, a la defensa zonal molt més tècnica però que permet recuperar més boles.

Aquesta defensa però necessita de minuts per acabar d’ajustar-se, com també ho necessita l’equip per trobar aquells mecanismes essencials per poder acabar de trobar les línies de passada en atac.

Dos petits erros dels blaugranes van convertir-se en el 2-0 per a un Polo que, sense fer gaire es va trobar amb un còmode avantatge en el marcador. La pluja i el cansament van començar a notar-se en les cames d'un Barça que li costava arribar a la zona d'atac. Així i tot, els blaugranes van reaccionar per situar el 2-1 abans del descans. 

A la represa els locals van tornar a anotar per situar el 3-1 al marcador. Tot i que el Barça va escurçar el marcador mitjançant una gran jugada col·lectiva (3-2), el Polo va acabar imposant-se per la mínima. 

L’Egara abans de l’estrena

El del Polo va ser el primer dels dos partits amistosos que el Barça disputarà abans de l’estrena a la Lliga Catalana. Els blaugranes s’enfronten aquest dijous (20.15h) al Club Egara en un duel amistós que es disputarà a Terrassa.

En relació a la Lliga Catalana, el tècnic blaugrana va assegurar que “aquesta lliga ens ha de servir per fer-nos com equip i sumar minuts per arribar en el millor estat possible al primer partit de la Divisió d’Honor”. 

El primer partit oficial dels blaugranes serà diumenge al camp del CD Terrassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut