CB Prat – Barça B (70-59): de menys a més

El segon quart, marca el duel de filials de la Lliga Catalana LEB

El CB Prat, vinculat del Joventut, i el Barça B, segon equip del bàsquet blaugrana es trobaven a la segona jornada del Grup 2 de la Lliga Catalana LEB. Era el primer partit dels blaugranes a la competició, doncs diumenge passat els blaugranes van ajornar el seu partit degut al sobtat decés del pare del blaugrana Pau Tendero, per qui s’ha guardat un sentit minut de silenci, abans de l’inici.

Els locals tenen el ritme

Tot i les absències de Sergi Martínez i Leandro Bolmaro, en dinàmica del primer equip, i el lesionat Marcos, els blaugranes intentaven aturar l’encert ofensiu local amb intensitat defensiva, però l’encert locals els distanciava en el marcador (24-13) a la fi dels primers 10 minuts.

En el segon quart, el Barça B cercava la manera de trobar el ritme ofensiu, però no encertaven davant la cistella rival i els ‘pota blava’, amb un 34 a 17, en el minut 17 de partit, eren dominadors del partit i tancaven el segon quart, amb un renda favorable de 21 punts (44-23).

Millor versió blaugrana

En els inicis del tercer quart, els de Diego Ocampo demostraven més vivesa en el seu joc ofensiu i retallaven les diferències (48-36) en el minut 27 de partit. El quart era blaugrana i el Barça B començava el darrer quart a només 9 punts (48-39).

Un nou partit s’iniciava en el darrer quart, però el CB Prat va tornar a torbar l’encert en atac i poc a poc tornava a prendre la iniciativa i això es veia  a l’electrònic en el minut 34 (59-41). La igualtat va tornar a ser la tònica dels darrers minuts del quart i els locals es van emportar el triomf, malgrat l’esforç final blaugrana.

La propera cita del Barça B, a la Lliga Catalana LEB, serà dijous a les 21 h davant el CB Pardinyes, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un triomf blaugrana els situaria a la Final a Quatre de la Lliga Catalana LEB del proper dissabte

Aquí podeu consultar les dades del CB Prat – Barça B (70-59)