L'orgull per Barcelona inspira la tercera equipació del Barça per a aquesta temporada

L'orgull per Barcelona inspira la tercera equipació del Barça per a aquesta temporada

L’equip de Valverde estrenarà la nova equipació en el debut de la Champions League a Dortmund del proper dimarts 17 de setembre

Fidel a les seves arrels i sota el lema ‘la nostra ciutat, el nostre orgull’, el FC Barcelona s’inspira en Barcelona, un cop més aquesta temporada, per a la seva tercera samarreta 2019/20. La nova equipació estarà disponible per al públic a partir de demà, 13 de setembre, en totes les Barça Store i en els canals de distribució habituals de tot el món.

La tercera equipació, que els homes d’Ernesto Valverde lluiran per primer cop en el seu debut en la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund el dia 17 de setembre, ret homenatge a la ciutat de Barcelona a través del seu disseny. Així mateix, evoca una de les samarretes que el Barça va portar durant la temporada 1996/97. Una temporada per al record, en què l’equip es va proclamar campió de la Copa del Rei i de la Recopa d’Europa després d’imposar-se per 1-0 al Paris Saint-Germain, i en la que van ser protagonistes jugadors que ja formen part de la història del Club com Jose Mari Bakero, Pep Guardiola, Guillermo Amor, Luis Enrique, Hristo Stoickhov, Sergi Barjuan, Albert ‘Chapi’ Ferrer o Miquel Àngel Nadal, així com l’astre brasiler Ronaldo, que es va proclamar ‘pitxixi’ de la Lliga’ marcant  47 gols.

Un altre dels detalls destacats de la nova equipació és el coll d’estil retro i en forma de V, que incorpora els representatius colors blau i grana del Club, així com les mànigues, que també compten amb una vora en color blau marí, mentre que l’escut del FC Barcelona ressalta a la zona del pit gràcies a un rivet prominent.

També evoca els anys 90, la incorporació del logo Nike Futura, que la marca feia servir durant aquesta dècada. L’equipació es completa amb uns pantalons en la mateixa tonalitat de la samarreta amb detalls blau marí als pantalons i un rivet blaugrana a la part superior de les mitgetes.

“La primera sensació al veure aquest color és pensar en jugadors importants per a la història del nostre Club com Ronaldo, Guardiola, Luis Enrique, Nadal... i tants altres jugadors que van deixar una empremta al Barça. La temporada 1996/97 va ser històrica per al nostre equip i serà un orgull poder lluir aquest disseny de nou en el seu honor. Confiem en què puguem tornar a conquistar nous títols”, afirma Gerard Piqué, un dels capitans del FC Barcelona.

Així mateix, Pete Hoppins, director sènior de disseny de Nike Football aparell, ha destacat: “Tenint en compte la increïble col·lecció d’equipacions del FC Barcelona ha sigut molt divertit fusionar la seva emblemàtica identitat dels 90 amb l’estètica moderna de Nike. El propi color evoca molts records, mentre que el disseny amb motius geomètrics la converteixen en una equipació tan nostàlgica com original”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut