Venda d'entrades per al partit al camp del Granada

Venda d'entrades per al partit al camp del Granada

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dimarts 10 de setembre a les 16.00 hores i fins al dimarts dia 17 a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Granada i el FC Barcelona, el dissabte 21 de setembre a l’estadi Nuevo Los Cármenes (21.00 h), comença el dimarts 10 de setembre a les 16.00 hores i finalitzarà el dimarts dia 17 a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 418 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 70 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Granada, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut