Local

La Copa Catalunya, últim test abans de la lliga

El Barça s’enfrontarà al Futsal Aliança Mataró en les semifinals que es disputaran aquest dimarts a Sabadell (21:15h, Esport3)

Després de guanyar la Supercopa i a les portes de l’inici de la lliga, el Barça de futbol sala afronta la defensa del títol de la Copa Catalunya aquesta setmana a Sabadell. La competició es disputarà sota el format de Final Four entre demà dimarts i dimecres, i el Barça disputarà les semifinals contra el Futsal Aliança Mataró (dimarts 10/9, 21:15h, en directe Esport3). L’altra semifinal enfrontarà l’Industrias Santa Coloma contra el FS Salou (dimarts 10/9, 19h). En cas de classificació, la final es disputaria el dimecres dia 11/9  a les 21:15h, també en directe per Esport3.

Convocatòria de luxe

Andreu Plaza ha convocat a tots els disponibles del primer equip per a la disputa de la Copa Catalunya. Així doncs, el Barça afrontarà la competició amb l’equip de gala i les úniques baixes dels lesionats Dídac i Esquerdinha. El tècnic ja ha confirmat que farà rotacions i donarà entrada a Boyis, Arthur i Roger, que es van quedar sense jugar la Supercopa. El Barça anirà a totes per continuar amb l’hegemonia a la Copa Catalunya. Els blaugranes són els grans dominadors de la competició amb 10 títols, els últims 6 aconseguits de forma consecutiva i sempre en una final contra l’Industrias Santa Coloma.

Missatge de Plaza

“Està clar que Esquerdinha és un jugador molt important i difícil de substituir, però tenim una plantilla llarga de quinze jugadors precisament per afrontar situacions com aquesta”, ha dit Plaza a la prèvia. “De moment descartem fitxar a ningú, confiem en els jugadors que tenim i els menys habituals ara tenen l’oportunitat de fer una passa endavant i guanyar-se el lloc”, ha explicat el tècnic a la prèvia.

Més notícies aquí