L'ABJ llança una beca per subvencionar la formació dels exjugadors del FC Barcelona

L'ABJ llança una beca per subvencionar la formació dels exjugadors del FC Barcelona

L'Agrupació es centra en ajudar als seus socis a ampliar la seva formació amb una beca que col·labora amb Barça Universitas i la Universitat de Barcelona.

L’Agrupació Barça Jugadors ha llançat una beca des de l'àrea de formació que busca subvencionar als socis que vulguin ampliar la seva formació d'índole esportiva o altres. La beca va de la mà de grans institucions orientades dins del món de l'esport i de la formació en general, com són en aquest cas, l'àrea de Barça Universitas del FC Barcelona i la Universitat de Barcelona.

Cal destacar que aquesta és la primera vegada en la història de l'Agrupació en la qual s'aposta per una beca d'aquestes característiques. Sens dubte, aquest tipus de moviments enforteixen un dels pilars bàsics dins de la filosofia de l’ABJ com és, en aquest cas, la formació. 


A més, el naixement d'aquesta beca coincideix amb la tercera edició de la beca esportiva de l’ABJ, dirigida a tots aquells exjugadors blaugranes que vulguin enriquir els seus coneixements a nivell esportiu, com per exemple, els entrenadors.



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut