Local

Cauen però segueixen amb opcions

L’Atlètic Terrassa supera al Barça Hockey femení i l’obliga a guanyar en l’última jornada per ser a la final de la Lliga Catalana

El gol de Júlia Fernández no va ser suficient per superar a un Atlètic que va acabar emportant-se els tres punts per 1-2, en la tercera jornada de la Lliga Catalana.

Les blaugranes van sumar d’aquesta manera la primera derrota de la temporada, després de sumar una victòria i un empat en els dos primers enfrontaments d’aquesta competició.

Una última jornada d’infart

Amb aquest resultat, l’hoquei herba femení haurà de guanyar si vol ser a la final de la lliga catalana. Després de la derrota d’aquest cap de setmana, les blaugranes arriben a l’última jornada en quarta posició, empatades amb el Castelldefels que és segon i l’Atlètic (tercer però amb un partit més). 

El Barça visitarà el camp del Línia 22 (líder amb 9 punts) en un partit decisiu que es jugarà dissabte a les 18h. Poques hores abans, Terrassa i Castelldefels es veuran les cares en l’altre partit clau de la jornada.

Cal recordar, que Barça i Castelldefels van empatar a 0 en el seu enfrontament directe, motiu pel qual el nombre de gols serà clau per decidir qui passa a al final. A més, en cas de derrota del Castelldefels al Barça en tindria prou amb un empat per acabar segon de grup.

Més notícies aquí