Cauen però segueixen amb opcions

Cauen però segueixen amb opcions

L’Atlètic Terrassa supera al Barça Hockey femení i l’obliga a guanyar en l’última jornada per ser a la final de la Lliga Catalana

El gol de Júlia Fernández no va ser suficient per superar a un Atlètic que va acabar emportant-se els tres punts per 1-2, en la tercera jornada de la Lliga Catalana.

Les blaugranes van sumar d’aquesta manera la primera derrota de la temporada, després de sumar una victòria i un empat en els dos primers enfrontaments d’aquesta competició.

Una última jornada d’infart

Amb aquest resultat, l’hoquei herba femení haurà de guanyar si vol ser a la final de la lliga catalana. Després de la derrota d’aquest cap de setmana, les blaugranes arriben a l’última jornada en quarta posició, empatades amb el Castelldefels que és segon i l’Atlètic (tercer però amb un partit més). 

El Barça visitarà el camp del Línia 22 (líder amb 9 punts) en un partit decisiu que es jugarà dissabte a les 18h. Poques hores abans, Terrassa i Castelldefels es veuran les cares en l’altre partit clau de la jornada.

Cal recordar, que Barça i Castelldefels van empatar a 0 en el seu enfrontament directe, motiu pel qual el nombre de gols serà clau per decidir qui passa a al final. A més, en cas de derrota del Castelldefels al Barça en tindria prou amb un empat per acabar segon de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut