Local

Cornellà- Juvenil A: Un punt per iniciar la temporada (1-1)

El gol d’Alex Rico donava avantatge als blaugranes a l’inici de la segona part, però el conjunt local acabava empatant el matx en els darrers minuts de partit

El Juvenil A ha empatat en el primer partit del curs 19/20. Un duel molt equiparat i en el qual, ja ben avançada la segona part, el Cornellà marcava el gol de l’empat (1-1), igualant la diana inicial d’Alex Rico. Tot i així, els blaugranes no s’han donat per vençuts i, fins al darrer minut, han estat lluitant per fer-se amb una merescuda victòria.

Primera meitat amb igualtat

Els primers 45 minuts de matx han estat marcats per la igualtat de tots dos conjunts. Així, tot i que el duel ha arrencat amb un conjunt local generant ocasions i pressionant des del primer moment, a partir del minut 18 els de Víctor Valdés han sabut reaccionar i han començat a exercir pressió sobre el Cornellà. I és que el trident blaugrana format per Konrad, Peque i Zacarías no han deixat indiferent a la línia defensiva local.

La primera ocasió clara per als blaugranes ha arribat al minut 24 de partit per part de Zacarías, però el porter del Cornellà, Eric, ha aturat el xut. El conjunt local també ha tingut ocasions, totes elles aturades per Pol, porter blaugrana. Així, tot i les oportunitats clares per als dos conjunts, el duel ha marxat al descans amb el 0-0 inicial.

Incertesa fins a l’últim minut

La segona part ha començat amb uns primers canvis a les files blaugranes. I és que, a la represa del joc, el Juvenil A ha augmentat la intensitat. Al minut 49, Alex Rico aprofitava el rebot d’un falta fora de l’àrea llençada per Konrad per obrir el marcador (0-1).

Els següents minuts han continuat marcats pel domini blaugrana i per jugades que deixaven entreveure l’ADN Barça. Tot i això, el Cornellà no s’ha donat per vençut i, al minut 79 de partit, Gerard marcava el gol de l’empat (1-1). Els de Victor Valdés han buscat el gol del triomf fins al darrer moment, però el primer matx del curs 19/20 ha acabat amb un repartiment de punts.