Benfica, Sarzana i Germania Herringen, els rivals del Barça a la Lliga Europea

Benfica, Sarzana i Germania Herringen, els rivals del Barça a la Lliga Europea

El conjunt blaugrana iniciarà la competició europea rebent el conjunt italià el 19 d’octubre

El Barça, cap de sèrie del grup C, ha conegut aquest dissabte els tres rivals que tindrà a la Lliga Europea d’hoquei patins: el Benfica portuguès, el Sarzana italià i el Germania Herringen alemany.

En el sorteig celebrat a Portugal ha quedat definit també l’ordre de partits. Primer es jugarà a Itàlia contra el Sarzana (19 d’octubre), es viatjarà a Alemanya (6 de novembre), a Portugal (14 de desembre) i, ja el 2020, es rebrà el Benfica al Palau (18 de gener), el Sarzana (15 o 16 de febrer) i es tancarà la fase de grups rebent el Germania Herringen (14 de març). En cas de classificar-se per als quarts de final, es jugarà contra el primer o el segon classificat del grup B.

SL Benfica

El conjunt entrenat per Alejandro Domínguez és un dels principals aspirants al títol, amb una plantilla en què hi militen els exblaugranes Lucas Ordoñez, Edu Lamas i Jordi Adroher. També serà un partit especial per a João Rodrigues, que s’enfrontarà per primera vegada al seu anterior club. El darrer precedent és el de la fase de grups de la Lliga Europea 2017/18: 4-8 a Lisboa i 2-0 al Palau.

Hockey Sarzana

Després de ser considerat l’equip revelació en l’última edició de la Serie A i de ser finalista a la Copa italiana i a la WS Europe Cup, el Sarzana es presenta a la Lliga Europea per primera vegada. Tot i l’absència de precedents,el conjunt entrenat per l’exjugador Alessandro Bertolucci és un rival a tenir en compte.

SK Germania Herringen

El conjunt alemany és, a priori, el rival més dèbil d’aquesta fase de grups. L’únic precedent és el de la Lliga Europea 2013/14 (14-4 i 4-10). No obstant, en les últimes edicions, el vigent campió alemany ha guanyat experiència a nivell continental i la temporada passada va enfrontar-se a l’Sporting, al Liceo i al Forte dei Marmi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut