Ejea - Barça B (prèvia): Amb confiança en un escenari difícil

Ejea - Barça B (prèvia): Amb confiança en un escenari difícil

20.15h, Barça TV: El filial blaugrana busca refermar el seu bon inici de temporada en un escenari complicat on va perdre la temporada passada

L’escenari no és fàcil. Només tres equips van guanyar la temporada passada al Municipal d’Ejea. Un escenari, de gespa artificial, on l’equip aragonès se sent molt fort i on aquesta nit rebrà al Barça B (20.15 hores) amb la tranquil·litat que li donen els 4 punts que ha sumat fins ara (victòria contra l’Oriola, per 4-0, i empat a Llagostera, 2-2) que el situen a la tercera posició. El filial blaugrana arriba condicionat per les baixes dels seus sis jugadors internacionals, però amb la confiança i la intenció de refermar el seu bon inici de temporada que l’ha portat, amb 4 punts, fins a la cinquena posició. El partit es podrà seguir per Barça TV.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà contar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Ansu, amb el primer equip, ni amb els jugadors convocats per les seves respectives seleccions: Iñaki Peña, Jorge Cuenca, Carles Pérez, Abel Ruiz, Hiroki i Reis. El tècnic blaugrana ha convocat a 18 jugadors pel partit d’aquesta nit on a més dels juvenils Arnau Tenas, Ilaix Moriba i Nils figuren Sergi Puig, Morer, Van Beijnen, Chumi, Araujo, Mingueza, Guillem, Akieme, Jandro, Monchu, Riqui Puig, Sarsanedas, Collado, Marqués i Saverio. El darrer precedent contra l’Ejea al seu estadi va ser la passada temporada 2018/19 i el resultat va ser de derrota (1-0).

El Barça B és conscient de la dificultat del partit, contra un rival que la passada temporada els hi va guanyar els sis punts en joc, però no vol deixar-se sorprendre com la temporada passada. “L’Ejea és un equip completament nou amb molts fixatges nous que, a més, practica un futbol diferent i ha començat la temporada molt bé. Serà un partit molt complicat”, explica Garcia Pimienta, qui considera que les nombroses baixes que té per les convocatòries internacionals no són una excusa sinó un al·licient pels jugadors que surtin avui al terreny de joc del Municipal d’Ejea.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut