Barça – Helvetia Anaitasuna: Triomf clar en el primer partit de Lliga (42-25)

Els de Xavi Pascual han dominat de principi a fi el primer partit de la competició domèstica

Els culers han completat aquest divendres al Palau Blaugrana un immillorable inici de Lliga. I és que les bones sensacions de la pretemporada aviat s’han fet paleses a la pista. Els de Xavi Pascual, que arriben de guanyar tres títols seguits –la Superglobe, la Supercopa Catalana i la Supercopa Asobal-  han dominat d’inici a fi el primer partit de Lliga; un matx marcat per la qualitat i les ofensives blaugranes que els han acabat donant la victòria (42-25).

Intensitat blaugrana

Els de Xavi Pacual han iniciat el partit amb molta intensitat. Ludovic Fabregas ha marcat el primer gol i ha estat el blaugrana més destacat al llarg de la primera meitat. A la bona tasca en atac dels blaugranes s’ha afegit, d’una banda, la rapidesa de Luka Cindric  -que ha debutat oficialment en un partit de Lliga- i, de l’altra, l’actuació de Kevin Möller, que ha esdevingut clau sota pals. Així, els de Xavi Pascual han estat superiors en tots els àmbits i han encarrilat el matx al descans (18-10).

Una segona part més igualada

El segon temps ha començat amb un Anaitasuna molt més atacant. I és  aquí quan la tasca defensiva dels de Xavi Pascual s’ha fet palesa. Tot i així, la fluïdesa en atacs ha estat constant i, a partir del minut 17 de la segona part, els blaugranes han trencat aquesta igualtat i s’han tornat a imposar al conjunt rival.

A més, el porter blaugrana, Kevin Möller, ha tornat a ser un dels protagonistes dels darrers trenta minuts, marcant un gol. D’aquesta manera, els de Xavi Pascual han anat augmentant la diferència en el marcador de forma progressiva fins al 42-25 final.

Fitxa del partit

Barça, 42

Helvetia Anaitasuna, 25

Barça: Raúl Entrerríos (3), T. N’Guessan (4), Aleix Gómez (3), Dika Mem (2), Alex Pascual (4) Kevin Moller (1), Ludovic Fabregas (3) -set inicial- Jure Dolenec (8), Abel Serdio (3), Luka Cindric (1), Aitor Ariño (2), Thiagus Petrus (1), Aron Pálmarsson (1), Victor Tomás (1), Lasse Andersson (5).

Helvetia Anaitasuna: Patrik Bols (-), Alvaro Gastón (2), Antonio Bazán (3), Mladen Krsmancic (1), Guillermo Fischer (3), Ander Ugarte (3), Anderson Mollino (2) -set inicial- Martin Ganuza (1), Xavier Etxeberría, Ibai Meoki (2), Leandro Elías (4), Pere Vaquer (2), Aitor García (0), Carlos Chocarro (1), Ander Izquierdo (1).

Parcials: 3-1; 6-3; 10-5; 12-7; 17-9;18-10 // 21-14; 24-16; 29-16; 34-22; 38-24; 42-25

Àrbitres: Enric Escoda Pérez i Roland Sánchez Bordetas.