Barça i ElPozo continuen el pols a la Supercopa

Barça i ElPozo continuen el pols a la Supercopa

Els dos equips es retroben per tercera vegada en una final aquest 2019 (dissabte, 20h, Multiusos de Guadalajara, en directe Esport3 i Gol)

La temporada oficial 2019/20 comença igual que va acabar l’anterior: amb una final entre Barça i ElPozo, la mateixa final de l’última lliga i també la mateixa final de l’última Copa d’Espanya. El Barça afronta el partit amb l’exigència de seguir guanyant, i ElPozo amb la necessitat de trencar el domini blaugrana.

El Barça té la única baixa del porter Dídac i cobrirà la seva absència el porter del filial Àlex Lluch. Mentre que Miguelín arrossega problemes al genoll i és dubte a les files de ElPozo. El partit es podrà seguir en directe per televisió a través dels canals Esport3 i Gol.

Giustozzi renova la plantilla

Els exblaugranes Leo Santana i Marc Tolrà són les novetats més destacades de ElPozo, que també ha fitxat a Espíndola, Pol Pacheco i Paradynski. Cinc incorporacions i una baixa destacada: la de Pito, que ha fitxat per Movistar Inter. Una renovació profunda que contrasta amb el model continuista del Barça, que només ha incorporat a Daniel en el lloc de Leo Santana.

Plaza torna a Guadalajara

Andreu Plaza i Adolfo, per part del Barça, i Diego Giustozzi i Marc Tolrà, per part de ElPozo, han comparegut en la roda de premsa oficial prèvia a la final. El tècnic del Barça ha centrat tota l’atenció pel seu passat a Guadalajara, on va fer d’entrenador del Gestesa entre el 2007 i el 2010. “Em faria molta il·lusió guanyar aquest títol aquí a Guadalajara perquè és un lloc carregat de bons records i molt especial per a mi i ”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Sobre la final, Plaza està convençut que “serà un partit molt igualat”. “Ells han fitxat molt bé i tenen més recursos que la temporada passada, però a curt termini nosaltres partim amb l’avantatge que hem fet pocs canvis a la plantilla i no necessitem temps per acoblar-nos”, ha reconegut el míster del Barça.

Adolfo s’estrena a la Supercopa

També ha parlat Adolfo, que disputarà per primera vegada una Supercopa. “És un títol que ens fa molta il·lusió i que volem guanyar per començar amb bon peu la temporada”. El colomenc treu ferro a la derrota en la Copa Intercontinental i remarca que “l’equip arriba amb bones sensacions a la final”

“Tenim l’ambició de seguir sumant títols aquesta temporada, l’escut que portem al pit ens obliga sempre a donar el màxim i ens deixarem la pell per aconseguir els objectius que ens hem marcat”, diu Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut