Reus Deportiu Miró – Barça: Un clàssic per arribar a la final de la Lliga Catalana

Reus Deportiu Miró – Barça: Un clàssic per arribar a la final de la Lliga Catalana

El Barça d’hoquei afronta la semifinal del campionat català amb l’objectiu de fer un pas endavant en la defensa del títol

La consecució de la Lliga Catalana és el primer objectiu de la temporada del Barça d’hoquei patins. Per assolir-lo cal superar primer la semifinal d’aquest divendres (21.00 hores, Esport3) contra el Reus Deportiu, tot un clàssic en que s’enfrontaran els dos últims vencedors de la competició. “És un grandíssim rival, és una eliminatòria amb un títol en joc i és pretemporada”, ha enumerat Edu Castro, alertant de la dificultat del duel.

El tècnic ha confessat que la referència més propera és la dels quarts de final de dilluns i que “estarem atents a les variacions que hagi pogut fer el Reus, que fa un joc molt compacte”. La voluntat serà guanyar per poder tornar a Vic a la final de diumenge (20.00 hores) contra Caldes o Girona. “Sempre que juguem intentem arribar fins al final de les competicions. Intentem fer les coses bé, reforçant la idea que tenim”.

"Serà un partit especial i també un bon test"

Pau Bargalló

En el mateix sentit s’ha pronunciat Pau Bargalló, destacant que “un Reus-Barça sempre és molt bonic de jugar” i que “intentarem gaudir i endur-nos la victòria”. El jugador blaugrana ha evidenciat que “estem en pretemporada” i que, per tant, un dels objectius principals “és seguir formant l’equip”. “Serà un partit especial i també un bon test”.

El principal moviment del Reus al llarg de l’estiu ha estat la sortida de Cristian Rodríguez per l’arribada de Pablo Najera, jove jugador que arriba al Baix Camp després d’una temporada al Vendrell i d’haver-se format a les categories inferiors blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut