El Barça assumeix la presidència de la ‘EHCA’

El Barça assumeix la presidència de la ‘EHCA’

L’Associació Europea de Clubs d’Hoquei patins s’ha creat aquest dijous amb l’objectiu de millorar les competicions i fomentar el creixement de l’esport al continent

El Barça ha assumit la presidència de la ‘EHCA’, Associació Europea de Clubs d’Hoquei patins, que s’ha constituït aquest dijous 5 de setembre. L’òrgan està format per altres set clubs fundadors que exerciran com a vicepresidències: Deportivo Liceo, Reus Deportiu Miró i Noia Freixenet (OK Lliga); i FC Porto, UD Oliveirense, Sporting CP i SL Benfica (Primera Divisió portuguesa).  

L’associació europea s’ha fundat aquest dijous després d’una reunió realitzada a Sant Joan Despí (Barcelona). En la compareixença pública, el mànager esportiu de la secció d’hoquei blaugrana, Toni Miró, ha exercit de portaveu per exposar els objectius: “assegurar i defensar els interessos dels clubs a nivell europeu; millorar l’hoquei com a modalitat esportiva i l’espectacle pel públic, mediatitzant i impulsant l’hoquei sobre patins a tot Europa; i organitzar les competicions europees en coordinació amb el World Skate i el World Skate Europe”.

Segons ha explicat Miró, la finalitat general és que els clubs de la ‘EHCA’ “participin en la presa de decisions” per “millorar les competicions i també el creixement de l’hoquei en altres països”. “Volem anar de la mà amb les institucions perquè l’hoquei tingui un alt prestigi a tot Europa”.

El Barça, com a club, assumeix la presidència de la ‘EHCA’ després d’haver estat, juntament amb altres, un dels impulsors d’aquesta associació. “Per l’entitat que té el nostre club, els companys han decidit que el Barça assumís la presidència. Creiem fermament en aquest repte i l’hem assumit per tenir el millor èxit possible”, ha conclòs Miró.

DSC_9203-Optimized
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut