Acte de cloenda del “Màster en Gestió Esportiva i Habilitats Jurídiques”

Acte de cloenda del “Màster en Gestió Esportiva i Habilitats Jurídiques”

La secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, participa en l’acte d’entrega de diplomes de la tercera edició d’aquests màsters impulsats pel Barça Innovation Hub Universitas i l’ISDE (Institut Superior de Dret i Economia) des del 2016

La directiva del FC Barcelona Maria Teixidor ha participat aquest dijous en l’acte de cloenda del “Màster en Gestió Esportiva i Habilitats Jurídiques”, en versió presencial i online, impulsat conjuntament per l’Àrea d’Universitas del Barça Innovation Hub i l’ISDE (Institut Superior de Dret i Economia).

L’entrega de diplomes als estudiants, pertanyents a unes vint nacionalitats diferents, s’ha dut a terme al Palau Reial de Pedralbes amb la presència de José Juan Pintó, president d’honor d’ISDE i vicepresident de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres, entre d’altres representants del món acadèmic.

Estudiants, pertanyents a unes vint nacionalitats diferents - AITOR LAMADRID

Durant la seva intervenció davant dels estudiants, Teixidor ha volgut destacar els canvis que ha patit la indústria esportiva durant els últims vint anys. “Al FC Barcelona hem viscut intensament el procés de transformació del sector i per això pensem que la nostra aportació enriqueix i complementa molt bé aquets estudis”, ha assegurat.

La vinculació formativa entre el Barça Innovation Hub i l’ISDE es va iniciar el 2016, quan l’Institut Superior de Dret i Economìa es va convertir en el primer ‘parner’ de Barça Universitas, i des de llavors s’han impartit tres edicions de la versió presencial d’aquests estudis i dos de la versió online. Els cursos estan destinats a graduats en Administració i Direcció d’Empreses, Dret i Econòmiques, així com a ex esportistes o professionals d’altres àmbits que vulguin desenvolupar la seva carrera en el món de l’esport. El programa proporciona instrucció bàsica sobre aquesta indústria combinant-la amb capacitació específica en administració esportiva i dret.

La bona salut d’aquests estudis confirma l’èxit de l’aposta acadèmica del Barça Innovation Hub vehiculada a través de la seva branca formativa Universitas, encarregada de crear i gestionar màsters i postgraus basats en el coneixement i l’experiència que acumula el FC Barcelona en àmbits com la gestió esportiva, el màrqueting, les relacions internacionals o la medicina de l’esport, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut