Local

El Barça busca la seva segona Supercopa

L’únic títol fins ara es va aconseguir la temporada 2013/14 derrotant precisament a ElPozo en una final a doble partit

Cita amb la història del Barça aquest proper cap de setmana a Guadalajara en la final de la Supercopa LNFS contra ElPozo (dissabte, 20h, Gol/Esport3). Serà la tercera final que disputaran els blaugrana en quatre participacions, i una gran oportunitat de sumar el segon títol de Supercopa al seu palmarès.

Els precedents

El Barça va disputar per primer cop la Supercopa la temporada 2011/12. Una competició que es va disputar a Torrejón amb format Final Four. El Barça es va desfer de ElPozo a les semifinals (7-2) i va perdre la final contra Movistar Inter (4-3), en un partit molt ajustat en el qual els blaugrana es van avançar fins a dues vegades al marcador amb gols d’Ari i Javi Rodríguez.

La temporada següent, la 2012/13, la Supercopa es va disputar també en format Final Four i el Barça va caure a les semifinals precisament contra ElPozo (5-2). Els murcians es van acabar proclamant campions.

La segona final va ser contra ElPozo la temporada 2013/14 i es va disputar a doble partit, amb anada a Múrcia (0-1) i tornada al Palau (5-5). Al final, la victòria per la mínima en el partit d’anada amb gol de Fernandao va resultar decisiva en una final marcada també pel hat-trick que va marcar Sergio Lozano en el partit de tornada.

Tercera final Barça-ElPozo de 2019

El Barça i ElPozo es veuran les cares també per tercera vegada en una final en aquest 2019. La primera va ser la final de Copa d’Espanya disputada a València, i el Barça es va imposar per la mínima amb gols de Ferrao i Marcenio (1-2). I la segona va ser la final de lliga LNFS amb triomf final per al Barça també per un global de 3-2. Les dues han sigut finals intenses i molt igualades fins al darrer sospir, i les dues han caigut del costat del Barça. El dissabte, toca el tercer assalt. Un aperitiu apassionant per la temporada que comença.

Més notícies aquí