El Barça busca la seva segona Supercopa

El Barça busca la seva segona Supercopa

L’únic títol fins ara es va aconseguir la temporada 2013/14 derrotant precisament a ElPozo en una final a doble partit

Cita amb la història del Barça aquest proper cap de setmana a Guadalajara en la final de la Supercopa LNFS contra ElPozo (dissabte, 20h, Gol/Esport3). Serà la tercera final que disputaran els blaugrana en quatre participacions, i una gran oportunitat de sumar el segon títol de Supercopa al seu palmarès.

Els precedents

El Barça va disputar per primer cop la Supercopa la temporada 2011/12. Una competició que es va disputar a Torrejón amb format Final Four. El Barça es va desfer de ElPozo a les semifinals (7-2) i va perdre la final contra Movistar Inter (4-3), en un partit molt ajustat en el qual els blaugrana es van avançar fins a dues vegades al marcador amb gols d’Ari i Javi Rodríguez.

La temporada següent, la 2012/13, la Supercopa es va disputar també en format Final Four i el Barça va caure a les semifinals precisament contra ElPozo (5-2). Els murcians es van acabar proclamant campions.

La segona final va ser contra ElPozo la temporada 2013/14 i es va disputar a doble partit, amb anada a Múrcia (0-1) i tornada al Palau (5-5). Al final, la victòria per la mínima en el partit d’anada amb gol de Fernandao va resultar decisiva en una final marcada també pel hat-trick que va marcar Sergio Lozano en el partit de tornada.

Tercera final Barça-ElPozo de 2019

El Barça i ElPozo es veuran les cares també per tercera vegada en una final en aquest 2019. La primera va ser la final de Copa d’Espanya disputada a València, i el Barça es va imposar per la mínima amb gols de Ferrao i Marcenio (1-2). I la segona va ser la final de lliga LNFS amb triomf final per al Barça també per un global de 3-2. Les dues han sigut finals intenses i molt igualades fins al darrer sospir, i les dues han caigut del costat del Barça. El dissabte, toca el tercer assalt. Un aperitiu apassionant per la temporada que comença.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut