Arriba el primer amistós de la pretemporada per al Barça de bàsquet

Arriba el primer amistós de la pretemporada per al Barça de bàsquet

Els blaugranes disputen a Sant Julià de Vilatorta el primer partit de preparació del nou curs 2019/20 (20h, Esport3)

El Barça de Svetislav Pesic s’estrena en partit amistós aquest dijous, 5 de setembre, a Sant Julià de Vilatorta contra el MoraBanc Andorra (20h, Esport3). Els blaugranes, que van començar els entrenaments el 25 d’agost, començaran a competir després d’una setmana i mitja d’entrenaments.

Aquest serà el debut, encara que no sigui en partit oficial, de Nikola Mirotic, Cory Higgins i Brandon Davies amb la samarreta del Barça i el ‘redebut’ d’un Álex Abrines que ha tornat a la disciplina blaugrana tres anys després. A més, també jugaran homes com Ante Tomic, Adam Hanga, Kyle Kuric, Rolands Smits, Artem Pustovyi i diferents jugadors del Barça B que es troben en dinàmica de primer equip durant aquesta pretemporada.

Els pròxims partits

El de Sant Julià serà el primer partit de la pretemporada i, posteriorment, el Barça s’enfrontarà al Joventut de Badalona en la semifinal de la Lliga Catalana (9 de setembre, 21:15h). En el cas de superar el conjunt de Badalona, els de Pesic disputarien la final de la Lliga Catalana l’11 de setembre a les 12h. També la pròxima setmana els blaugranes jugaran un amistós a Santiago de Compostel·la contra l’Obradoiro (14 de setembre, 18:30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut