Xavi Pascual: “El Cuenca ens exigirà el 100%”

Xavi Pascual: “El Cuenca ens exigirà el 100%”

El tècnic i els capitans Tomàs i Entrerríos destaquen la dificultat que es trobaran per guanyar la Supercopa d’Espanya pocs dies després de tornar de l’Àràbia Saudita amb el títol de la Super Globe

El Barça ha arribat aquest dimarts a la tarda a Conca, la seu que acollirà la Supercopa d’Espanya entre el conjunt local, el Liberbank Cuenca, i els blaugranes. Només arribar, els homes de Xavi Pascual han atès els seguidors a les portes de l’hotel de concentració, signant autògrafs i fent-se fotos amb tothom. Al mateix temps, Xavi Pascual ha atès els mitjans en la prèvia del partit que posarà en joc un nou títol. “Cuenca és un tros d’equip; l’afició apreta molt, però no juga. El que fa és que el seu equip jugui encara per sobre de les seves possibilitats”, deia el tècnic blaugrana sobre el rival que es trobarà el Barça al Pavelló El Sargal.

Pascual també ha valorat els pocs dies de descans que ha tingut l’equip després de guanyar la Super Globe a l’Aràbia Saudita: “Hem d’estar acostumats a un calendari carregat”. “El cansament no juga al nostre favor, però és el que hi ha, no hi ha excuses”, afegia el tècnic blaugrana.

També han parlat els capitans Víctor Tomàs i Raúl Entrerríos. El primer ha advertit que “pot ser el partit de l’any per al Cuenca”, i ha afegit: “El pavelló estarà ple, serà un partit molt dur perquè és un bon equip”. A més, el ‘8’ del Barça ha assegurat: “Les circumstàncies no ens són favorables. El viatge a Aràbia va ser dur, però venim amb les nostres armes per endur-nos el títol cap a casa”.

MVP Entrerríos

Ha estat una jornada especial per a Raúl Entrerríos, ja que al vespre se celebrava la Gala Asobal, en què es presentava la nova temporada i es premiava els millors de l’anterior. I en aquest apartat ha destacat el central culer, que viu la seva darrera temporada en actiu. Entrerríos, a banda de ser considerat el millor central del curs passat, ha rebut la distinció com a Millor Jugador. Així ho explicava Entrerríos: “Ser l’MVP de la Lliga em fa sentir molt orgullís, i cal tenir en compte que, com a jugador d’equip que sóc, hem aconseguit els objectius marcats col·lectivament”. A més, ha reconegut que “serà un guardó molt especial” quan s’ho pugui mirar “des de la distància”.

Sobre el partit d’aquest dimecres (20:00h, GOL) a El Sargal, el ‘9’ del Barça afirmava: “Jugar-te un títol a casa del teu rival són paraules majors, i més quan venim d’unes temporades en què ens ha costat molt treure les victòries de Conca”.

La resta de premiats culers han estat: Gonzalo Pérez de Vargas (millor porter), Dika Mem (millor lateral dret), Ludovic Fabregas (millor pivot) i Thiagus Petrus (millor defensor). Han completat el '7 ideal' de la temporada passada: Jaime Fernández (millor extrem esquerre), Pablo Simonet (millor lateral esquerre), Kauldi Odriozola (millor extrem dret) i Jacobo Cuétara (millor entrenador).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut