Isaac Fernández: “estic content amb la plantilla que hem tancat”

Isaac Fernández: “estic content amb la plantilla que hem tancat”

El tècnic del Barça de bàsquet femení es mostra optimista de cara a l’inici de temporada, tot i que assegura que no vol crear més expectatives del compte

Aquest dimecres el bàsquet femení alça el teló al pavelló Juan Carlos Navarro. El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández disputarà el primer dels tres partits de pretemporada abans de l’inici de la Lliga Catalana LF2.

Les blaugranes rebran tres equips que enguany disputaran competició europea: el Montpeller (4/09), l’Spar Citylift Girona (7/09) i l’Ekaterinburg (9/09). Tres duels que segons el tècnic blaugrana “són un luxe tot i que són equips molt superiors a nosaltres”. En aquest sentit, Fernández ha recordat que “fer una pretemporada tant exigent ja ens va anar bé, la temporada passada, per arribar a la Lliga Femenina a un bon nivell. En partits com aquests, cada acció bona nostre val per tres”.

Set incorporacions per a la temporada 2019/2020

Així i tot, l’entrenador del Barça femení no es planteja el títol de la lliga catalana com “una obligació ni com un objectiu, sinó que és més una il·lusió. Estem a principi de temporada amb un equip molt nou i que encara necessita minuts”.

Pel que fa a les set incorporacions del Barça, Fernández ha reconegut que “en aquesta categoria costa molt trobar continuïtat en les plantilles, perquè estem parlant d’esportistes amateurs, per això vull agrair l’esforç que ha fet el club per poder tancar la que tenim”. “Estic molt content amb els noms i amb la predisposició que m’he trobat en els primers dies d’entrenament, ara falta que ens posem a treballar i veure fins on arribem”, assegura el tècnic. 

De fet, Fernández no vol pensar en objectius a llarg termini “tenint en compte que estem al setembre”. “No vull que ens creem expectatives que després poden fer que a mitja temporada tirem la tovallola, em sembla absurd pensar ara en on estarem a final de temporada”, afirma Fernández. 

Un estiu memorable 

A més de l’actualitat del Barça, el tècnic blaugrana també ha valorat la seva estada amb la selecció espanyola absoluta a l’europeu femení. Fernández ha assegurat que “l’experiència va ser descomunal, l’aprenentatge va ser diari amb un grup espectacular”.

Cal recordar, que Isaac Fernández va formar part de l’staff tècnic que es va penjar la medalla d’or a l’Eurobasket el passat mes de juliol, just quan el tècnic blaugrana va ser pare per primera vegada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut