Els dorsals del Barça B 2019/20

Els dorsals del Barça B 2019/20

L’equip va tancar ahir la plantilla de 22 jugadors i aquests són els dorsals i els noms que lluiran els jugadors del filial a la samarreta

El Barça B va tancar ahir la plantilla per aquesta temporada 2019/20 i avui ja són definitius els dorsals i els noms que lluiran els jugadors durant aquesta campanya. Alguns d’aquests dorsals ja s’han pogut veure en els dos primers partits de Lliga que els blaugranes han jugat contra el Badalona i el Nàstic, però ahir es va confirmar que Sergio Akieme, el lateral esquerre que ha arribat del Rayo Vallecano, portarà el número 18 i que el defensa holandès Mike Van Beijnen lluirà el dorsal número 22. Amb aquest dos jugadors es tanca la plantilla del Barça B amb les 22 llicències ocupades.

Les altres dues cares noves de la temporada lluiran el 12 (Hiroki Abe) i el 20 (Ludovit Reis), mentre que Jandro i Marqués, que pugen del Juvenil A tindran el 16 i el 17 respectivament. L’elecció dels dorsals s’ha fet per ordre d’antiguitat en el debut amb el Barça B. D’aquesta manera, entre els porters, Sergi Puig portarà el número 1, Iñaki Peña lluirà el 25 i a Lazar Carevic el veurem amb el dorsal 13.

El número 10 el portarà Carles Pérez, Riqui Puig lluirà el dorsal número 6 i Monchu i Collado el 8 i el 7, respectivament. El capità, Ferran Sarsanedas, s’ha quedat el número 14, un dorsal ple de simbologia al Club, mentre que a alguns jugadors, com Morer (2), Mingueza (4) o Guillem (5), els podrem seguir veient portant el número amb el que han crescut al futbol base blaugrana des de ben petits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut