Barça – CH Palafrugell: Cap a les semifinals (5-0)

Barça – CH Palafrugell: Cap a les semifinals (5-0)

Els d’Edu Castro s’han imposat en el partit de quarts que s’ha jugat al Pavelló Olímpic de Vic amb un doblet de Joao Rodrigues i els gols de Pablo Álvarez, Matias Pascual i Helder Nunes

El Barça continua amb pas ferm en la Lliga Catalana 2019. Després de fer els deures a la fase de grups contra el Girona (3-1) i el Calafell (2-6), els d’Edu Castro han iniciat la fase definitiva de la competició derrotant el Palafrugell als quarts de final. El doblet de Joao Rodrigues i els gols que han fet Pablo Álvarez, Matias Pascual i Helder Nunes, el seu primer com a blaugrana, han servit per enviar els blaugranes directament cap a la següent ronda, unes semifinals que es disputaran el proper divendres, a les 21h, contra el Reus, també a Vic.

Tot això en un partit que no ha estat gens fàcil i que ha costat decantar. Especialment perquè les nombroses ocasions del Barça han estat desviades una vegada i una altra pel porter del Palafrugell, un Linu Luzón –fins i tot ha aturat un penal a Panadero que hagués significat el 2-0- que ha ofert un recital davant la insistència del Barça.

Un mur difícil de batre, però que finalment ha caigut. Primer, després d’una passada de Panadero que ha aprofitat Pablo Álvarez per obrir el marcador (1-0, min 29), hores després de rebre l’alta mèdica per la fractura nasal que es va fer. Posteriorment, amb una rematada de primeres de Joao Rodrigues impossible per a Linu Luzón (2-0, min 38)

El primer gol d’Helder Nunes tanca el marcador

El 2-0 ja ha estat un resultat que el Palafrugell no ha pogut capgirar. Perquè, malgrat el partidàs del porter, res no ha pogut fer per evitar que el marcador s’ampliés i que el Barça sentenciés aquesta eliminatòria de quarts.

Joao ha aprofitat la desena falta per, en la segona acció de la falta directe, fer el 3-0 (min 41). Matias Pascual, amb un potent xut de cullera que ha entrat pel primer pal, ha tornat a moure el marcador (4-0, min 42). Però ha estat un penal d’Helder Nunes, que s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Barça, el que ha posat el 5-0 definitiu (min 46). Un resultat que classifica el Barça per a les semifinals, on espera el Reus i també una plaça per a la final.

LA FITXA TÈCNICA

Barça, 5

CH Palafrugell, 0

Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Bargalló, Panadero, Joao Rodrigues –cinc inicial- Alabart, Helder Nunes, Pablo Álvarez, Nil Roca.

Palafrugell: Linu Luzón, Ferran Garcia, Pol Vives, Ruben Ruiz, Sergi Canet –cinc inicial- Marc Figa, Aldrich, Borja Ramon, Marcel Martínez.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 29). 2-0, Joao (min 38). 3-0, Joao (min 41). 4-0, Matias Pascual (min 42). 5-0, Helder Nunes (min 46).

Àrbitres: Josep Gómez, Xavier Buixeda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut