El Barça brilla amb 22 medalles al campionat d’Espanya absolut

El Barça brilla amb 22 medalles al campionat d’Espanya absolut

Bestué, Retamal, Tobalina i Moreno més el relleu masculí i femení del 4x100 s’han emportat la medalla d’or

El Barça d’atletisme torna a tancar el campionat d’Espanya en gran estat de forma. En total els atletes blaugranes han recollit vint-i-dues medalles, de les quals sis han estat d’or, 7 de plata i 9 de bronze.

Bestué, Retamal, Tobalina, Moreno i els relleus sumen els ors

La tarda de diumenge, amb la disputa de bona part de les finals, va deixar grans resultats per als atletes del Barça. Jaël Bestué (200m), Pol Retamal (200m), Carlos Tobalina i els dos relleus del 4x100m (masculí i femení) van aportar cinc ors que, sumat al d’Arantza Moreno a la javelina (prova disputada dissabte al matí), sumen les sis proves que el Barça ha guanyat. 

A més, Cristina Lara va completar el podi dels 200 metres femenins, un fet (dos atletes del Barça en un mateix podi), que es va repetir també als 800 metres masculins amb Adrián Ben i Álvaro de Arriba (segon i tercer respectivament) i al salt de longitud amb la plata d’Héctor Santos i el bronze de Jean Marie Okutu.

La llista de medalles la completen les plates d’Ángel David Rodríguez (100m), Raquel González (10km marxa), Laura Redondo (martell) i Ester Navarrete (5.000m), i els bronzes de Pedro José Martín (martell), Juan José Lorenzo (disc), Carmen Sánchez (400m), Mar Vico (heptatló), Andrea San José (perxa), Ibrahim Ezzaydouny (3.000m obstacles) i el relleu del 4x400m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut