PRÈVIA – El repte de la Lliga Catalana s’afronta a Vic

PRÈVIA – El repte de la Lliga Catalana s’afronta a Vic

El Barça d’hoquei juga els quarts de final de la Lliga Catalana contra el Palafrugell (21.00 hores)

Després de fer els deures a la fase de grups de la Lliga Catalana, guanyant Girona (3-1) i Calafell (2-6), ara s’afronta la fase decisiva de la competició a Vic, seu dels quarts de final, de la semifinal i de la final. El Barça d’hoquei té l’objectiu de revalidar el títol però s’ha d’anar pas a pas i primer s’ha d’aconseguir el triomf en el duel d’aquest dilluns (21.00h, Esport3) contra el Palafrugell.

L’equip ha fet un entrenament aquest diumenge per preparar la cita davant el club gironí, que ha ascendit de categoria després d’una temporada a OK Lliga Plata. “El Palafrugell és un equip amb jugadors que tenen molta experiència a OK Lliga, que es van reforçar bé per aconseguir un ascens molt meritori”, ha explicat Edu Castro. El tècnic blaugrana descriu que l’equip està “progressant en la pretemporada” i que “tenim la intenció de fer un bon partit i ser fidels als principis de joc”.

El porter Sergi Fernández també ha subratllat que “l’equip afronta el partit amb confiança, treball tàctic i ganes de competir”. “És el que ens agrada als jugadors”. El de Caldes de Montbui ha comentat que el Palafrugell “és un bloc amb jugadors de molta qualitat i que voldran fer el seu partit, defensant molt fort”. “Nosaltres estem amb una bona línia, treballant bé el tema físic”.

En cas de superar el Palafrugell, el Barça jugaria la semifinal el divendres 6 de setembre (21.00 hores) contra el vencedor del duel entre el Reus i el Noia Freixenet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut