Andreu Plaza: “Han estat quatre partits de preparació molt bons”

Andreu Plaza: “Han estat quatre partits de preparació molt bons”

El tècnic del Barça de futbol sala valora positivament la participació del seu equip en la Intercontinental que s’ha disputat a Tailàndia, especialment perquè ha servit “per competir contra grans rivals i seguir treballant”

S’acaba la Intercontinental i, amb ella, uns dies de concentració del Barça de futbol sala a Bangkok, Tailàndia. Una competició que, més enllà del resultat final –els blaugrana han acabat quarts- serveix per continuar la preparació per a la temporada.

"Per a nosaltres aquesta Intercontinental és positiva. Hem competit, hem treballat i hem tingut rivals importants que ens han exigit. Han estat quatre partits de preparació bons", ha comentat el tècnic, un Andreu Plaza que ha afegit: "Evidentment que ens hagués agradat arribar a la final i guanyar-la, però no ha pogut ser".

Proper objectiu, la Supercopa

Ja de camí cap a Barcelona, l’equip descansarà per posar-se a preparar el partit del proper dissabte, amb el primer títol important del curs en joc: la Supercopa d’Espanya. Serà contra ElPozo –també ha jugat la Intercontinental, però no es va classificar per a les semifinals-, en un enfrontament que es preveu d’alt nivell. "Aquests dies ens han servit de preparació per a aquesta cita tan important, i per això ha estat bé. Ara, però, ja estem desitjant que arribi el partit de la Supercopa, amb un títol en joc i contra ElPozo. La motivació és suficient. Tots estem preparats", ha sentenciat el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut