Miranda jugarà cedit al Schalke 04

Miranda jugarà cedit al Schalke 04

El defensa andalús del Barça B marxa cedit dues temporades, sense opció de compra, a l’equip alemany tot i que el Barça pot recuperar-lo al final de la primera temporada

Juan Miranda deixa el Barça B. El defensa andalús jugarà dues temporades, fins el 30 de juny del 2021, cedit al Schalke 04 tot i que el Barça pot recuperar-lo al final de la primera temporada. Miranda té contracte amb el FC Barcelona fins el 2021, ampliable a dos més, i una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.

Juan Miranda, de 19 anys, va arribar al Barça l’any 2014 en edat cadet procedent del Betis. Al futbol formatiu blaugrana ha estat campió de Lliga amb el Cadet B, Cadet A, Juvenil B i Juvenil A. Amb aquest darrer equip es va proclamar campió de la UEFA Youth League. El defensa andalús ha batut dos rècords durant la seva trajectòria esportiva: és el jugador més jove en debutar amb la selecció espanyola Sub16 (14 anys) i va ser el primer jugador nascut l’any 2000 que va debutar a la Segona Divisió A. Va ser el 20 d’agost de 2017, amb Gerard López a la banqueta del Barça B, al camp del Valladolid.

La temporada 2018/19 va participar en 23 partits del Barça B i va sumar un total de 1.981 minuts, en què va anotar un gol. Va debutar el 31 d’octubre del 2018 amb el primer equip al partit d’anada de l’eliminatòria de la Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. Miranda, a més, va disputar un partit de la UEFA Champions League contra el Tottenham i va entrar a quatre convocatòries del primer equip a la Lliga.

Juan Miranda va guanyar la medalla d’or a l’Europeu de Croàcia del 2017 amb la selecció espanyola Sub17 i amb la mateixa selecció va guanyar la medalla de plata al Mundial de la Índia. També ha guanyat la medalla d’or amb la selecció espanyola Sub18 als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 i la medalla d’or amb la Selecció Espanyola Sub19 a l’Europeu del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut